Πλύνετε μόνοι σας τον σκύλο ή την γάτα σας στον χώρο του Happypetbath, χρησιμοποιώντας υπερυψωμένες μπανιέρες ειδικά σχεδιασμένες για κατοικίδια. Στο Happypetbath σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε για να κάνετε το σκυλάκι σας όμορφο και να μυρίζει υπέροχα! Για το μπάνιο self service είναι απαραίτητο να κλείσετε ραντεβού, θυμηθείτε, όμως ότι το τελευταίο μπάνιο ξεκινά μία ώρα πριν από το κλείσιμο.

 Self Service μπάνιο – Κάντε το μπάνιο του σκύλου σας διασκέδαση!

Στην τιμή του μπάνιου selfservice συμπεριλαμβάνεται η χρήση της μπανιέρας για μισή ώρα, το βασικό σαμπουάν για όλες τις ράτσες, ποδιές για εσάς, πετσέτες,  βούρτσες, κολόνια, καθαριστικό αυτιών, καθώς και στέγνωμα με επαγγελματικές «φυσούνες» έως 30 λεπτά. Διαθέτουμε, επίσης, μια μεγάλη ποικιλία από σαμπουάν  που μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ώστε να ταιριάζουν περισσότερο στο δικό σας σκύλο ή γάτα, όπως υποαλλεργικό, για κουτάβια, για λεύκανση και άλλα, τα οποία, σε περίπτωση που επιθυμείτε να φέρνετε και να χρησιμοποιείτε, θα σας παρέχουμε έκπτωση 10% στην τιμή  του πακέτου self service.

Για το μπάνιο self service είναι ανάγκη να κλείσετε ραντεβού, θυμηθείτε, όμως, ότι το τελευταίο μπάνιο ξεκινά μία ώρα πριν από το κλείσιμο.

Οι τιμές του self service μπάνιου διαμορφώνονται ανάλογα με το μέγεθος του σκύλου. Στην περίπτωση που κάποιος σκύλος είναι εξαιρετικά μακρύτριχος, ενδέχεται να υπάρξει επιβάρυνση 10 - 20% στην κανονική τιμή.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν υιοθετούνται αδέσποτα ζώα είτε από φιλοζωικά σωματεία, είτε από το δρόμο, τα οποία αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία. Σας επιβραβεύουμε για την απόφασή σας και σας προσφέρουμε, το πρώτο μπάνιο που θα κάνετε στο νέο σας φίλο εντελώς δωρεάν στον χώρο μας. Εσείς το μόνο που θα πρέπει να δώσετε είναι την αγάπη σας!

 Οι τιμές για το seif service μπάνιο είναι οι εξής:

 

SMALL DOGS